Rosenberg Teknik®

Rosenberg Teknik® – Bindevævsmassage er en blid, behagelig og specifik behandlingsmetode, der er effektiv til at rette kroppen op. Den kan give en bedre kropsholdning, mere graciøse bevægelser, øger kroppens flexibilitet, forbedre vejrtrækning og give en dejlig fornemmelse af velbehag.

Kroppens bindevæv udgør mere en 50% af kroppens vægt og indeholder en ikke ubetydelig del af nervetråde. Når man arbejder på bindevævet, arbejder man således også på muskulaturen samt nervesystemet. Rosenberg Teknikken arbejder meget i dybden og behandlingsformen har derved en mere dybdegående effekt samt en længerevarende virkning.

Teknikken avendes på forskellige steder på kroppen, hvor man går ind og bearbejder kroppens triggerpunkter, akupunkturpunkter, meridianer, og ’’akupunkturstriber’’. Den bygger på den sidste nye forskning i vestlig biokemi, biofysik og mikroanatomi, kombineret med en unik model af bindevævsopbygning i det 5000 år gamle kinesiske akupunktursystem.
Rosenberg Teknik® kan afhjælpe mange gener i forbindelse med arvæv f.eks efter en operation.

 Forløbet

Klienten udfører nogle enkle funktionstest. Klienten ligger på en briks iført trusser/underbukser og der afdækkes kun den del af kroppen, der behandles. Efter behandlingen tilbydes vand, da kroppens affaldsstoffer skal skyldes ud. Hvis det er nødvendigt kommer jeg med forslag til videre behandling. Jeg foreslår som regel cirka 3 behandlinger, hvorefter jeg laver en evaluering.