ALT-Ansigtsløftningsteknik

ALT-Ansigtsløftningsteknik

ALT(Ansigtsløftningsteknik) –  Naturlig Lifting

ALT er en blid bindevævsmassage, der afspænder ansigt, hovedbund, hals, nakke og skuldre. Det giver en følelses af velbehag i ansigtet og sidegevinsten er en generel afslapning i hele kroppen. Huden kan blive mere levende og elastisk og få en sundere og mere vital udstråling. Hudens naturlige blødgørende stof hyaluronsyren aktiveres lige så vel som kollagenet i vævet. Kollagenet er ’vævsfylderen’, der bevirker, at ansigtet får sin naturlige fylde.  Der arbejdes i huden og i dybden på ca. 100 forskellige muskler.

Ansigtet er sjælens spejl og afspejler, hvad vi går igennem i livet. Der er især 3 kvaliteter, som man bemærker, når man betragter et ansigt: afslappethed, symmetri, og liv. Disse kvaliteter giver ansigtet en imødekommenhed. Er ansigtet i en fastlåst tilstand, giver det ingen respons i kommunikationen med andre mennesker. Det er for eksempel, det der sker ved et kirurgisk indgreb, hvor rynker fjernes, men ansigtet stivner yderligere. Umiddelbart ser det pænt ud, men det er mange gange et ansigt uden liv, da man fjerner alle de fine og små bevægelser, som man tiltrækkes af.

Behandlingen kan ligeledes afhjælpe: spændingshovedpine, migræne, lammelser og smertetilstande forårsaget af kæbe -og bidproblemer, tunge/hængende øjenlåg,  poser under øjnene, hævelse omkring øjne, spændinger omkring øjne, rynker og linier væsentligt,  for eksempel 1, 11, 111 eller sågar 1111, pigmentforandringer, indsunkne kinder og parenteserne omkring munden,’ hamsterkinder’.

Det er ikke fordi, du ikke er smuk, men fordi du skal blive ved med at være det. Du bliver ganske enkelt en opgraderet version af dig selv.

Forløbet

ALT består af 6 behandlinger i et forløb over cirka 2-6 måneder. Der arbejdes på et bestemt område af ansigtet hver gang.  Behandlingsforløbet kan gentages efter behov. Mange af mine klienter kommer til regelmæssige opfølger (de fleste går også mange gange regelmæssigt til frisør og bilen kommer også til service), hvor man kan  vælge en behandling ud og gentage denne, hvis der er et område, der bliver specielt anspændt. Ellers vil opfølgende behandlinger være mere en generel behandling, hvor der behandles lidt i flere dele af ansigtet.