CEASE terapi

CEASE er en homøopatisk behandlingsform, som bruges til personer, der har fået bivirkninger af vaccine eller medicin. CEASE – Therapy blev udviklet af den hollandske homøopat Tinus Smits M.D. tilbage i 80’erne.
CEASE er en forkortelse af: Complete Elimination of Autistic Spectrum Expression og blev udviklet i forbindelse med behandling af autisme, som virkelig blev mere og mere udbredt efter vaccinerne kom mere på markedet sidst i 1980’erne. Metoden bruges til afhjælpning af skader efter påvirkning af kemikalier, tungmetaller og andre stoffer, som kan udløse en uønsket reaktion hos nogle personer og hvor symptomerne ikke forsvinder af sig selv.
Jeg har to store grupper af klienter i klinikken, den ene er piger med HPV vaccineskade og den anden er børn med autisme, epilepsi eller andre bivirkninger fra børnevacciner.
Når jeg benytter CEASE-terapi efter HPV vaccine, betyder det, at den homøopatiske medicin der gives, specifikt skal hjælpe kroppen til at helbrede de symptomer, der er kommet fra HPV vaccine. Den homøopatiske medicin er derfor fremstillet ud fra HPV-vaccinen, da man inden for homøopatien mener, at den virksomme medicin skal fremstilles ud fra den substans, der forvoldte skaden. På den måde stimuleres kroppen til at helbrede sig selv der, hvor skaden er sket.
CEASE understøtter kroppen egen evne til at udskille f.eks. tungmetaller, og et forløb varer ca. seks måneder, alt afhængig af sværhedsgraden. Ud over at hjælper man også kroppen i processen ved at tilføre vitaminer og mineraler. Homøopatisk medicin er uden bivirkninger og kan benyttes, selvom der tages andre former for medicin, men hver enkelt tilfælde skal vurderes individuelt.
Jeg har i flere år arbejdet sammen med homøopat Lone Lutzen og vi har fået skrevet en rapport over de første 79 piger i CEASE terapi efter HPV vaccine.
Se rapporten her: Link til RAPPORT
Jeg er Certificeret CEASE terapeut efter kurser i Holland hos Ton Jansen, i London og Dublin hos Kim Kalina og bestået prøven.