Foredrag og kursus

Nyt kursus til forældre, der har det blå kit, men mangler erfaring. Se mere her: kursus

FOREDRAG:
Jeg holder gerne foredrag i foreninger, firmaer og for andre interesserede. Det kan være en time med indførelse i homøopatiens forståelse af sygdom og sundhed eller en bestemt sygdom, der har din interesse. Jeg har fx. holdt foredrag om “PCOs og barnløshed”, “Spiseforstyrrelser” og “Vaccination – hvad skal jeg gøre?”
Jeg holder også gerne foredrag om behandling af børn, hvor jeg tager udgangspunkt i bogen “Homøopati og børn” som jeg udgav i 2007 sammen med Kirsten Steinig.

KURSUS:
Lær selv at anvende homøopatisk medicin med dit eget husapotek.
Kurset formidler den basale viden, man har brug for, når man vil behandle sit barn, sig selv og andre med homøopatisk medicin i hverdagen, når akutte situationer opstår.
Homøopatien virker effektivt, hurtigt og blidt. Midlerne er udvundet fra naturlige stoffer fra planter, mineraler og dyr og er ugiftige, dvs., der er ingen bivirkninger. Dog er det vigtigt, at have en forståelse for grundprincipperne i homøopatien. Man skal vide, hvordan man finder frem til det individuelt passende middel og den rette dosering samt hvordan man tolker reaktionen på midlet. At behandle homøopatisk er som så mange andre ting en læreproces. Man får de grundlæggende principper og anden basisviden på kurset og tilegner sig derefter erfaringer ved at praktisere sin nye viden.