Kurser i homøopati og Sund Have

SUND HAVE nyt kursus i 2023

I snart 20 år har jeg brugt homøopati til at behandle mennesker med forskellige sygdomme og ubalancer. Homøopati er helt naturligt, baseret på naturlove og derfor også brugbart til både dyr og naturen omkring os. I 2023 sætter jeg fokus på at benytte de homøopatiske midler til at hjælpe vores haver til at få det bedre. Det betyder at du kan benytte homøopati til at beskytte mod skadedyr, plantesygdomme, opnå sundere, stærkere planter, større udbytte i din urtehave osv. Det er ikke mindre end fantastisk, hvad du kan gøre med simple metoder og så er det selvfølgeligt helt ufarligt og giftfrit. Jeg sælger det som kurser incl. de homøopatiske midler.

 

KURSUS:
Lær selv at anvende homøopatisk medicin med dit eget husapotek, Det blå kit.
Kurset formidler den basale viden, man har brug for, når man vil behandle sit barn, sig selv og andre med homøopatisk medicin i hverdagen, når akutte situationer opstår.
Homøopatien virker effektivt, hurtigt og blidt. Midlerne er udvundet fra naturlige stoffer fra planter, mineraler og dyr og er ugiftige, dvs., der er ingen bivirkninger. Dog er det vigtigt, at have en forståelse for grundprincipperne i homøopatien. Man skal vide, hvordan man finder frem til det individuelt passende middel og den rette dosering samt hvordan man tolker reaktionen på midlet. At behandle homøopatisk er som så mange andre ting en læreproces. Man får de grundlæggende principper og anden basisviden på kurset og tilegner sig derefter erfaringer ved at praktisere sin nye viden.

Skriv til mig, hvis du er interesseret. Jeg samler hold på 4-6 personer og kan du samle et hold er vi hurtigt klar.